Tjänster

Vårt mål är att erbjuda våra kunder en helhetstjänst av hög kvalitet med fokus på långsiktiga affärsrelationer. En av våra många styrkor är den snabba leveransen av produkter och vårt egna snickeri och lager. Vi utför platsbesök och måttagning före leverans för att säkerställa att allt blir rätt från start, vi håller god kontakt under arbetets gång och ser över resultatet tillsammans med dig. Alla projekt ser olika ut och vi ser alltid till att vara lyhörda och öppna i sinnet. Behöver ni hjälp med montering ser vi till att bistå med den servicen också.

Planering

Det är genom kunskap, erfarenhet och noggrannhet som du får kvalitet och tidsvinster i varje projekt. Då blir planeringen och genomförandet enklare och det blir rätt från början.

På Snickeriportalen får du allt samlat på ett och samma ställe. Vi vet hur du kan planera rätt, vi kan våra produkter och du får möjlighet att ta del av vår kompetens. Den här servicen är ytterligare ett sätt för dig att spara tid och för att få projektet klart i god tid.

Genomförande & Montering

När vi är överens om vad som ska produceras sätter vi igång med eventuella skisser och stämmer av dem med dig. Med en tydlig kommunikation ser vi till att arbetet flyter på utan hinder. Vi garanterar alltid snabba leveranser, något som vi är väldigt stolta över. Behöver du hjälp med montering ser vi självklart till att ordna det också.

Efter leverans

Vi strävar efter att få nöjda kunder direkt. Skulle det vara så att du har frågor, funderingar eller på något sätt är missnöjd med resultatet vill vi att du hör av dig till oss så att vi kan hjälpa dig. Vi vill erbjuda en förstklassig leverans och vara den där samarbetspartnern alla vill ha.

Kom gärna förbi på en fika. Vi är alltid nyfikna på vad du som kund tycker, så hälsa på oss i våra lokaler och berätta vad du tyckte var bra eller se till att få svar på dina frågor direkt. Vill du bara komma in och säga hej är du förstås också mycket välkommen.