Det här är Snickeriportalen

Vi är inte snickare, vi är ett snickeriföretag och en helhetsleverantör med fokus på långsiktiga affärsrelationer. I vårt arbete står du som kund alltid i fokus och oavsett hur din vision ser ut har vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att förverkliga den. I slutändan är det staten, kommunerna och landstingen som är vår kund, alltså tar vi alltid med oss de krav och riktlinjer som finns för offentliga miljöer i vår produktion. Vi ser alltid till att leverera kostnadseffektiva, säkra och flexibla produkter som håller i många år.

Varje projekt är unikt. Oavsett om du är i behov av helt nya snickerier, eller kompletteringar vid till exempel en renovering, så hjälper vi till.

Läs mer om Snickeriportalen i vår broschyr. 

Din projektpartner från början till slut

Hos oss hittar du den där samarbetspartnern, bollplanket och rådgivaren som du kan behöva för att känna dig trygg i ditt byggprojekt. Vi har många års erfarenhet av branschen och är experter på planering, beställning, utförande och uppföljning.

Med Snickeriportalen som medspelare i dina byggprojekt får du ut mer av din tid. Vi arbetar med kända varumärken och långvariga relationer både till dig som kund och till våra leverantörer. Det resulterar i produkter av hög kvalitet och att du alltid kan vända dig till oss för experthjälp och rådgivning när du än behöver det.

Affärsidé

Vi är speciella inom vår bransch. Istället för att enbart bistå med produkterna har vi tagit fram en affärsidé som handlar om att du ska känna dig trygg, alltid ha någon att vända dig till och veta att vi finns med från början till slut. Vi arbetar med långsiktiga relationer och det är inte ovanligt att våra kunder återkommer till samma kontaktperson vid varje nytt projekt.

Tack vare vår utarbetade affärsidé effektiviserar vi flödet i upphandlingar inom byggsektorn för företag och andra organisationer och vill vara det där extra handtaget som ofta behövs.

Vision

Vi vill vara det självklara valet för dig som söker en långsiktig affärspartner inom byggindustrin. Vi ska alltid leverera hög kvalitet, från första kontakten till sista leveransen. Vårt kunnande ska vara avgörande för att nå bästa möjliga resultat i ditt projekt.

Värderingar

Det är kul när det går bra. Men det är ännu roligare att dela med sig av sin lycka till andra. Vi som jobbar på Snickeriportalen mår bra. Tack vare vårt hårda arbete har vi boenden, mat på bordet och möjlighet att försörja våra familjer. För oss är det viktigt att dela med sig av de resurser vi får över, något vi tycker att fler företag borde göra.

Såväl i Sverige som i andra delar av världen finns det människor som har det svårt, som varje dag kämpar för att få ihop mat och husrum till sig själv eller till en hel familj. Alla människor har samma värde och alla ska få en möjlighet att äta sig mätta och ha någonstans att sova om nätterna. Vi tycker också att alla barn ska få en chans att gå i skolan och en chans att vara just barn. Vi vill att sjuka människor alltid ska få hjälp att må bättre och att det ska finnas någon som tar hand om dem.

En värld där alla dessa drömmar går i uppfyllelse är en bit bort, men till dess gör vi vad vi kan för att rädda världen en bit i taget. Därför stödjer Snickeriportalen följande organisationer löpande:

Cancerfonden: Vi är Cancerfondens företagsvän 2019 - Tillsammans mot cancer