Leverantörs­information

Fakturaadress och elektronisk fakturering

Vi på Snickeriportalen i Uppsala AB, 556555-5330, utvecklar vår elektroniska hantering av leverantörsfakturor och byter i samband med detta fakturaadress. Vi kan även fortsatt ta emot pappersfakturor, men ser helst att ni använder ett av nedanstående två alternativ för elektronisk leverans av fakturor.

Vi har två möjligheter för er att leverera fakturor elektroniskt till oss:

EDI-faktura

Kan ni redan idag skicka elektroniska fakturor såsom t.ex. Svefaktura ber vi er att ni kontaktar vår nya leverantör för e-fakturor, Scancloud AB för att få information om vilka krav vi har på inkommande EDIfakturor. Skicka ett mail till edisupport@scancloud.se.

PDF-faktura

Om ni i ert affärssystem (eller via separat PDF-writer) kan skriva ut fakturor som PDF-filer kan ni skicka dessa till: snickeriportalen@pdf.scancloud.se.

OBS!! Endast 1 st faktura per PDF-fil. Observera! Skannade PDF-fakturor är inte tillåtna att skicka på denna mailadress.

Pappersfakturor

I samband med optimeringen av elektroniska fakturor har vi även bytt faktureringsadress för de leverantörer som ännu inte har möjlighet att skicka fakturor elektroniskt. Observera! Endast fakturor samt fakturaspecifikationer skickas till denna adress:

Snickeriportalen i Uppsala AB
FE-372 Scancloud
Motkod 2519
831 90 Östersund

Projekt nr/märkning skall alltid anges på fakturan!

Övrig post, som inte är fakturor, skickas till enligt nedan.
Om ni har frågor i samband med denna information kontakta vår redovisningskonsult Tobias Ekman på telefon 018-470 61 13 eller via mail helen@snickeriportalen.se