Värderingar

Vi på Snickeriportalen har det bra. Vi mår bra, vi har jobb, familj, äter bra mat och har ett bra boende. Vi har så vi klarar oss. Därför försöker vi dela med oss av de resurser vi tycker vi har över. Något vi tycker alla borde göra.

I vår del av världen har många av oss det väldigt bra. Vi har tak över huvudet och mat för dagen. De flesta av oss mår hyggligt bra, har en meningsfull aktivitet varje dag och  människor omkring oss som bryr sig. Nu är det inte riktigt så för alla. Stor som liten, i vårt samhälle och i andra delar av världen, har det ibland rätt kämpigt.

Vi på Snickeriportalen tycker att vi ska vara med att se till att människor får det lite bättre. Att alla människor har lika värde, att det är självklart att alla ska få äta sig mätta och ha någonstans att bo. Att barn får gå i skolan och få vara just barn. Att sjuka människor får hjälp att må lite bättre och har någon som bryr sig om dem.

Kan vi se till att människor får det bättre vill vi gärna göra det. Och det försöker vi göra när vi kan och har möjlighet. Därför stödjer vi följande verksamheter och organisationer:

Cancerfonden, Barncancerfonden, Rädda barnen, Röda korset, Hjärt och lungfonden.